Ik ben er best trots op

De vrije ruimte zit erop. Ik heb mijn zeven producties (en nog een extra) ingeleverd en gepresenteerd. De studiepunten voor de boekenlijst, contactenlijst, de drie video’s, stage, columns en het grote interview zijn binnen. Vooral op het interview ben ik best wel trots.

Mijn eerste grote interview. Ik weet nog precies hoe verbaasd ik was toen ik hoorde dat ik Jeroen Woe kon interviewen. Hij is (voor mij) namelijk niet zomaar iemand. Een wekelijks tv-programma op zaterdagavond op primetime met meer dan een miljoen kijkers en eigen cabaretshows.. toen ik eraan begon voelde het heel onbereikbaar. Maar ik wilde het zo graag, uit pure nieuwsgierigheid over hoe dat tv programma tot stand komt. Met dank aan zijn hele behulpzame manager is het gelukt. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest om het groene hoorntje ‘bellen’ in te drukken. (Inmiddels ben ik echt niet meer zo hysterisch over interviews hoor ;)). Drie maanden bezig aan mijn opleiding en dan gelijk al zoiets wat ik niet meer vergeet! Tegelijkertijd heb ik er zoveel van geleerd. Je kan interview technieken wel gaan leren vanuit boeken maar de praktijk is veel leerzamer.

Ik wilde het het pas inleveren als ik er 100% tevreden over was. Gelukkig was dat moment gisteren daar. Dat moest ook wel want ik heb het voor de vrije ruimte geschreven en die moest toch echt af. Op vrijdag 22 april zet ik het interview ook hier online. Dan heeft het allemaal wel lang genoeg geduurd. Maar eerst even focussen op de tentamens aankomende week!