Happy New (Blog)Year!

Twee weken vakantie zijn weer voorbij.
Op de een of andere manier voelde de weken best lang. Dat komt waarschijnlijk omdat ik nauwelijks iets heb uitgevoerd. Normaal vind ik dat altijd ontzettend zonde maar aangezien ik tijdens normale weken niet de kans krijg om zo goed als niks te doen, voelt het voor een keer goed.

Het nieuwe jaar is net begonnen en voor mij voelt het een beetje als het “echte” begin van dit blog. Vandaar de Happy New (Blog) Year!

Inmiddels heb ik een videoverslag afgerond. Daar komen Jan Marijnissen en Emile Roemer in voor. En er komen nog twee video’s aan. Ook loop ik morgen voor de tweede keer een dag mee met een journalist van de Gelderlander en ben ik nog bezig met schrijven voor de vrije ruimte op school (daarbij moet je zeven journalistieke producten maken van filmen tot schrijven).

Ook het laatste verslag dat ik voor dit blok moest schrijven heb ik vorige week gemaakt. Ik ben mee geweest met een vuurwerkcontrole van een preventieteam in een wijk in Oss. Samen met een wijkagent of politievrijwilliger gingen de vrijwilligers van het team op de fiets of lopend de wijk in om mensen die te vroeg vuurwerk afstaken aan te spreken. Uiteindelijk zijn er nauwelijks overtreders betrapt maar het was wel leuk om mee te maken.